Helhedsplan for øget trafiksikkerhed

De stigende trafikmængder i København og omegn har de seneste år medført øget trafik på foreningens veje. Trafikken udfordrer sikkerheden blandt særligt børnene i området, den giver støjgener og den slider på de private fællesveje.

Bestyrelsen tog på baggrund af generalforsamlingen i 2021 initiativ til at udarbejde en helhedsplan for øget trafiksikkerhed, som blev præsenteret på generalforsamlingen i marts 2022. Det har ligget bestyrelsen meget på sinde, at planen netop skal tilgodese foreningen som helhed og ikke blot mindre delområder.

På baggrund af præsentationen på generalforsamlingen i 2022, arbejder bestyrelsen (vejudvalget) de kommende år videre med planerne, herunder udarbejdelse af budget, dialog med kommune, naboforeningerne og politi mfl. Helhedsplanen forventes på den baggrund på de kommende års generalforsamling også. 

Du kan læse hele planen her: Helhedsplan.

Hvis du konkrete spørgsmål eller input, kan du kontakte vejudvalget på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.